För vidare avfärd till Turkiet med älsklingen

Nu beger jag och Edvard oss ut på äventyr. Planet lyfter inte förän ikväll, men blir middag hos kusinerna först. Ska bli underbart med en vecka i värmen med massvis med sol. Dessutom en veckas förlängt sommarlov kan man ju inte tacka nej till! Ha det bra här hemma så hörs vi! Puss


Side - Turkiet

London shopping


London i bilder

Vi tog en busstur så att vi fick lite fakta och fick åka runt och se på de olika sevärdheterna i London. Måste säga att det faktiskt var riktigt roligt!

Lillebror, Mamma och Jag. (Gjorde då någon väldigt märklig min haha)

Utanför houses of parliament.

Och där utanför var det demonstrationer. De matstrejakde men sedan hade nyheterna fångat en bild när en av dem ätit en stor påse mcdonalds mat så vet inte hur bra det fungerade haha.

Vi besökte även westminister abbey, den riktigt kända kyrkan i London.


Utsikt från hotellrummet på Hilton Docklands. Riktigt fint och bra hotell och gud vilka goda frukostar!!

Picknick i Hide Park. Super!

Pappa, Mamma och Lillebror.

I Bakgrunden ser man massor med polisbilar. De var och plockade in folk hela tiden när de identifierat personerna från kravallerna. Fanns bilder på polisens hemsida som folket fick ringa in och identifiera folket. Alla fick riktigt hårda straff också, strängare än vanligt. Kanske för att statuera exempel, men gud så onödigt för de inblandade..

Vi var på afternoon tea på Kensington Palace. Mysiga miljöer och gud så gott fika. Kakan längst ner var underbar! Har nog aldrig ätit något så gott!

Var även en sväng förbi mada

4 Våningar M & M.

Sedan var vi även på musikalen Lion King, shoppade massor och gick ut och god mat mm. Nu ska jag skynda mig att lägga upp shoppingen innan det är läggdax. Har packat klart till Turkiet nu, men ska upp på morgonen imorgon och packa klart till fjällen. Vi åker nog vid lunchtiden mot Luleå och där blir det att vara hos kusinerna ett tag och även äta middag där innan vi beger oss mot flygplatsen. Snart, snart flyger vi  långt bort till varmare breddgrader. Har knappt fattat att jag ska resa än. Direkt efter Turkiet blir det fjällen så vi får se hur det  blir med uppdateringen... Nu har jag en otålig pajk här som vill sova så ska nog lägga ner! Godnatt och på återseende. Puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hemma från London

Äntligen hemma igen efter en underbar tripp till London med familjen. Har varit så sjukt skoj och har verkligen fått se allt jag ville med resan. Nu har jag packning att se fram emot men jag hoppas jag hinner göra något annat också idag. Känns så konstigt att inte börja skolan på måndag utan att ha en extra vecka med sol, bad, värme och utlandet. Saknar dock alla här hemma! ♥ Bilder från London och på shoppingen får komma senare, kanske idag om jag hinner.

Nu: PACKNING till fjällen + Turkiet!

Liten update från London

Är i London med familjen och har det riktigt roligt. Måste säga att hotellet är riktigt fint och har goda frukostar. Kanske inte så nyttigt att äta egg och bacon och jordgubbar med den fetaste yougarten jag sett men det är underbart heheh. Har väl sett det mesta som jag tycker är sevärt och nu skulle vi tydligen till något känt museum. Att åka en sån där turis6 Senare idag blir det afternooon tea på Kensington palace. Ska bli riktigt mysigt! Vi har även bokat in en musikal på torsdag och sedan ska det även bli en hel del shopping. Måste säga att det är förvånansvärt kyligt här. Typ sverige värme.. Tur jag hinner få en sista dos av värme om mindre än en vecka i alla fall. Nu ska jag borsta tänderna och sedan beger vi oss över till city. Hörs senare puss!



This song is for you

Idag har det blivit att jobba sista passet för i sommar och nu äntligen är det inte långt kvar till resorna! Efter jobbet blev det en stansväng för att komplettera det jag inte hade och sedan bar det av till antes match på mittfältet för att se lite på den. Nu packas det för fullt, men har insett att jag nog måste hinna tvätta lite efter London för det finns massor som jag vill ha med på båda resorna. Börjar i alla fall känna att det ljusnar så jag kan koppla av lite. Vill ut på en promenad ikväll, men får se hur det blir. Skulle vara riktigt skönt i vart fall! Nu: Back to business




Riktigt skön låt!

Onepiece till hösten?

Måste införskaffa mig en sådan här skönhet till i höst/vinter att mysa i. Frågan är bara vilken? Hur ska den se ut? Får nog fundera vidare. Något förslag??


Welcome to the world babe

Blev middag på Allstar med Eddes familj för att fira hans syster Emma som fyller år idag, så GRATTIS! I övrigt har jag varit hos en kiropraktiker idag och knäckt till tån, men för tillfället känns det inte mycket bättre så det blir ipren som gäller ett tag. Imorgon är det jobb 9-16 och sedan måste jag racerpacka så jag hinner. Måste röja undan lite här på rummet nu för massor med kläder som ska packas ner ligger utspritt över sängen och jag börjar vara trött så ska nog snart skalla kudde. Därefter vill jag se lite serie men vi får se om jag orkar. Nu: På med go musik och facebook. Puss♥

Ready or not

Igår blev det en långprommis med Nina och Linda och sedan jobb 16-22.45. Mycket rusher från bl.a. hockeyn men car ändå rätt skoj. Dagen kommer att bestå av packning och packning hela dagen. Kanske även måste kompletera med lite inför resorna. Vid 1-tiden ska jag på ett tandläkarbesök. Regnigt väder är det ju i alla fall vilket gör att det känns helt okej att packa idag. Ska försöka fixa lite pund och lira också hehe. Ikväll har jag planerat att se något avsnitt med vampire diaries och se om det är något bra. Helt klart värt ett försök! Imorgon är det den sista jobbdagen på minst 3 veckor, så efter det kan man väl kalla det lite semester! Ska bli gudomligt skönt.

Nej nu ska skön musik på och packningen rulla på. Ha det bra!


Saknar dig


Upplevelse


Love is a temple of love

Fredagen spenderades på norsjöbeachen med härligt folk och lördagen spenderades hos Eddes pappa i skogen. Blev jobb hela söndagen och kvällen spenderades med Celina med mys, snack och tv. Inte helt fel helg helt enkelt! Nu är det ny vecka, nya dagar och nya uppdrag. Veckan kommer att bestå av jobb och packning till större delen. Ligger inte så bra till med all packning för tillfället så kanske lika bra att sätta igång med det. Nu sprutar musiken ut ur högtalarna och jag ska sätta igång med att packa lite smått och på en liten stund beger jag mig mot elljusspåret för en löparrunda med Edvard. Därefter tänker jag lägga mig och mysa vid tvn.

Psssst... Endast 5 dagar kvar nu tills London och otroliga 13 dagar kvar till Turkiet.
Kan verkligen inte fatta att det är så pass kort tid kvar nu. Helt sjukt!



v

Var ett tag sedan jag uppdaterade senast, men har haft fullt upp med packning, inhandling av saker inför kommande resor och jobb. Var så duktig och kom strax innan fyra till jobbet, tog det lugnt och bytte om och var just på G att börja jobba då Paulina sa " Vad gör du Frida? Du börjar väl inte förän 5?". Då var det bara att sätta sig och vara social istället men inte mig emot. Fick skjuts av snällaste Joel och nu ska jag sätta mig vid tvn för mys med serier. Imorgon blir det att kliva upp tidigt, fixa massor med grejer, en lång prommis och sedan beger jag och Edvard oss mot Norsjö och norsjöbeachen. Vet inte ännu om jag kommer hem på lördag eller söndag men det får helt enkelt tiden avgöra. På söndag blir det jobb under dagen och sedan blir det nog mys med Celina på kvällen. Kanon helg med andra ord! Nu säger jag godnatt!

RSS 2.0