Vi drar till fjällen.

Sticker iväg nu med ett gäng på sju personer för några trevliga dagar uppe till fjälls där även det nya året kommer invigas. Hört att det ska vara kallt och blåsa massor så får se hur det går med skidåkningen, men har tänkt gå in med inställningen att swisha ner för backarna i vart fall. Annars får vi hänga i bastun och äta gomat eller liknande. Packningen är klar och vi beger oss snart. Kommer bli awesome! Hoppas att alla ni här hemma får super roligt på nyårs!

Vi ses bland snötopparna!
Puss och kram

Packning

Stack iväg och tränade ett långt träningspass istället för att packa men får lida nu istället. Ska sätta igång, men det är tur att jag lagt fram massor med saker i alla fall. Planerna är att bilen ska rulla klockan 08.00 så kommer vara död imorgon och det låter som om det är jag som ska börja köra också wiiiho. Eh det blir nog bra. Har laddat in bra musik i mobilen och funderar starkt på att bränna ner lite musik till bilfärden och stugvistelsen. Kanske är en rätt bra idé. Nu ska jag snabba mig så att jag kanke är klar och kan packa in när Edvard kommer hit. Ska även ta en lång och välbehövlig dusch strax. Sounds great in my ears. Puss

hej

Igår var jag och Edde mycket duktiga och lagade massa köttbullar och kakor och sedan blev det film. Idag har det blivit handling och nu ska jag sätta igång med packning för vi åker trots allt tidigt imorgon. Kommer bli kul. Bara det att det ska vara svinkallt, blåsa massor och jag kommer att glömma hälften av allt jag ska ha med mig men annars så. Nej positiv hehe! Borde sätta igång. Höres!

Juldagen

Blev ingen affär i morse. Var helt enkelt alldeles för trött och låg och sussade till minst 12 hehe. Idag har vi ätit rester från julboret och spelat fifa med min lillebror. Ikväll kanske vi hade tänkt se pingvinerna. Kändes som mysigt. Nu har jag tänkt testa min nya plattång och volumaster och försöka kleta lite smink också så att jag inte ser ut som ett spöke. Därefter ska jag ut och gå och testa de nya hörlurarna tillsammans med massa go musik som jag laddat in i mobilen.

Psst... Om ni får sms från mig som ser lite tokiga ut, så har jag på engelskt språk och vet inte hur jag ändrar så inga å/ä/ö alltså. Ja, men då vet ni.

Julafton

Trodde aldrig att jag skulle hinna få någon julkänsla i och med allt plugg in i det sista, men otroligt nog gick det. Idag har varit en jättemysig dag med massor med klappar och god mat. Älskar våra revbensspjäll lite för mycket. Blev nästan det enda jag åt hehe innan magen sa stopp. Mums! Har fått massor med kläder, underkläder, godis, plattång, volumaster, nya hörlurar, presentkort och massa mer. Är verkligen supernöjd! Undrar dock hur jag ska kunna lyckas få in allting i garderoben, men jag får nog kämpa ett tag. Snart blir det julfilm, sedan garderobsproblemet och ta mig en skinkmacka. Därefter ska jag lägga mig och läsa tidigningar tills jag somnar. För övrigt kommer jag att vara död imorgon för då ska jag hänga med mamma och pappa till expert för mellandagsrea. Kul att vakna tidigt, jo jag gillar det. Hoppas ni har haft en lika fin julafton som jag har! Många julkramar


Två julklappar. Tack för allt! Fick verkligen allt jag ville ha!

25 månader

Hade 25 månader igår. Sjukt lång tid. Love u!


Morning.

Godmorgon!

Jag startar dagen med frukost och ett glatt humör. Strax plugg.

Just living my life.

 


Godnatt!

Snacka om gulli!?!

Han vägrar le, eller försöka se "normal" ut på bilder och gör olika miner på vart enda kort vilket kan göra mig fullkomligt galen ibland. Men ibland lyckas man ta en bild just innan som denna. Känner mig lite stolt haha.. Nu ska vi krypa ner och gosa och kanske somna till något bra program eller liknande. E vill se julfilm, något som jag tycker låter som en superbra idé. Spikat. Puss och natti


Tjuvarnas jul

Måste bara få säga GUD SÅ BRA JULKALENDERN ÄR I ÅR! Sjukt! Sitter där med spänning varje morgon då jag vaknat upp. Känner mig som ett litet barn som kollar på tvn med stor ögon. Men jag måste faktiskt säga att den känns lite väl hemsk och tragisk för små barn. Jag menar barnarbete, hemska Madam, att han helt plötsligt inte är Charlies pappa och så vidare. Vad kommer näst? Jag och Edvard satt och spekulerade kring fortsättningen och känner att det skenade iväg lite väl, men jag undrar vad de hittar på för fler hemskheter. Jag blir nästan ledsen på riktigt. Känns ju hopplöst. Haha åh nu måste något bra ske annars blir jag tokig... Det är helt klart en av de bästa julkalendrarna på länge och jag föjler med nöje fortsättningen. Känner mig verkligen som ett litet barn. Det är okej när man är 18 år, jepp. Har ni inte sett den så sätt igång och nöt play. Den är så söt den här julkalerndern!


Helg igen och igen och igen.

Igår gjordes ännu ett prov bort. Skönt säger jag bara! Nu återstår endast ett prov och två inlämningar till jag kan utropa jullov! Igår for jag till Edvard efter skolan och myste lite och så lagade han lite mat, snäll som han är. Resten av kvällen bestod av firande av Karin som äntligen fyllt hela 18 år och mys med Edde. Hade en väldigt trevlig fredagkväll! Idag sov vi ut och sedan blev det en stanrunda. Har inte hunnit med nästan något plugg fastän jag borde. Blir som att man bara vill ge upp nu för att man är så less, men jag ska försöka ta mig i kragen imorgon och få något gjort. Psykologin ska färdigställas och plugga till sista biologiprovet ska också hinnas med. Tänkte även försöka hinna med någon form av träning. Skönt! Resten av veckan består av julbak, födelsedagsfirande av lillebror, julklappshandel, planering av nyårs, julafton och massor med mer saker. Detta gillas! Nej nu ska jag vara lite social tänkte jag. Hörs sen. Peace!


Hemsk bild. Men grattis! ♥

Matte E here we come!

Sitter här på skolan och ska jobba med ett bevis för platoska kroppar i matten. Nästa lektion är det matte E som gäller. Det låter ju kult! Bara civil kvar då! Ha! nej nu måste jag strunta i matten och dyka ner i kemiboken för om ungefär 20 min har jag kemiprov vilket inte känns helt ok. Ett mindre prov kvar åtminstone. Imorgon redovisning och fredag fysik. Resten av helgen kommer tillägnas biologiplugg och psykologi uppgift och kanske plotonska kroppar också om jag har riktigt riktigt riktigt tur. Kul! Nu ska jag avrunda mitt jätteledsna inlägg innan jag neggar för mycket. Hej då


Bilden från Johanna.

Never alone

Hold on thight, be the strong one to melt the fight, make it alright.

Hatred grows, leaving leads for us, yes it shows, can´t find harmony

I won´t heal, thats for real


Allstar


Kvällen spenderades med trevligt sällskap av mamma, Kicki och Camilla på Allstar med god middag. Klagar inte! Vi planerade även in lite julbak om någon vecka vilket ska bli supermysigt. Nu blir det nog bara att sitta vid datorn och lyssna på musik tills att sängen kallar. Hoppas ni haft en trevlig lördagkväll!

Helgen

Åh äntligen fredag! Det har faktiskt varit en skön fredag och en frida på glatt humör. Har fått igen två prov och känner mig nöjd. Igår var jag hos Elin och blev som en myskväll. Inte alls fy skam. Ikväll myses det med några brudar hos Nina och imorgon blir det att gå ut och äta med Mamma, Kicki och Camilla på allstar. Sedan blir det nog bara tvmys eller liknande. Nu sitter jag och väntar på att Elin ska sluta och sedan ska vi en sväng på stan. Därefter har jag tänkt gå ut och gå. Blir nog super! Tre prov kvar och sedan är det lov. Skönt!

RSS 2.0