Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Nu är det så att vi håller på att göra om i mitt rum. Igår städade jag ut garderoben och sedan rev pappa ut den. (Den sitter fast i väggen av någon anledning och har gjort det sedan vi flyttade hit..). Nu ska jag istället få en ny garderob och det ser jag fram emot! Men vi ska även lägga nytt golv i mitt rum så det kommer bli lite förändringar. Kommer måsta ägna några dagar åt att städa ur rummet och så. Det blir en del kvällsjobb i veckan på jobbet och på torsdag beger sig jag och Nina till the studio i Umeå och ska bli fotade och stylade. Ska bli grymt skoj! Ikväll myser jag med Malin och Johanna och vi får se vad vi gör. Nu ska jag ut och klippa gräset i solen. Vi får höras sen!


Så ser det ut efter min garderob nu är utriven och i väntan på den nya. Ska även läggas dit ny tapet o.s.v.

Man inser inte hur mycket som rymms i garderoben förän man har plockat ut allt... Med värk i ryggen och efter någon timmes jobb lyckades jag igår packa in alla kläderna i 5 flyttkartonger och en sopsäck fullproppad med kläder.

Sådär nu har ni fått er en liten update på vad som händer här. Får se hur det blir med uppdateringen för har inte varit speciellt sugen hittills på att sitta vid datorn.. Just ja, klippa gräset var det som gällde. Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0