My birthday

Blev ingen uppdatering igår. Han helt enkelt inte med det. Först blev jag upphämtad och skjutsad till skolan av älskling och sedan blev det en skoldag full med skratt och skoj hur nu det går till?! Sen så gick jag till sjukgymnastiken, skulle fixa nacken och därefter lunchade jag med Malin. Efter skolan gick jag och några från klassen på Citykompaniets café och fikade. Mums! Därefter hände en väldigt rolig sak som elin skrivit så fint om på hennes blogg så jag lånar det hihi.

"Jag och Frida stod vid trafikljusen ovanför gångtunneln och väntade på skjuts hem. Det hade just blivit grönt för att gå, vi skulle dock inte över vägen så vi stod kvar och pratade. Det kom en traktor med gafflar som stack fram som först i bilkön vid oss, och en rejääääl bilkö på andra sidan vägen också. När det är nära att bli rött blinkar ju trafikljuset grönt hela tiden, och den började göra det och tillslut blev det rött. Just i denna sekund kommer alltså den där grabbben+17 cyklandes i all världens fart för att hinna över vägen innan bilarna skulle börja köra. För att han skulle hinna var han tvungen att ta genvägen mellan trafikljuset och traktorn. Han märker alltså då INTE traktorns gafflar som sticker fram, SOM DÅ HUGGER HONOM, SOM OM DEN LA UT ETT JÄVLA BEN OCH FÄLLDE HONOM!!!!!!!! DET ÄR DET VÄRSTA JAG SETT!!!!! Han flög något så in i h*vetes långt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han var uppe från marken riktigt snabbt, sprang tillbaka och hämtade cykeln och gick sedan resten av vägen. Vi hade ingen som helst medkänsla, när han var bortom syn började gapflabbet, nästan så det krampade i magen.... Efter att se honom kvadda så rejält, kan jag faktiskt erkänna att jag inte ska klaga ett dugg på min otur."

Vi skrattade så himla mycket. Men det går verkligen inte att beskriva hur kul det såg ut hihi :$. Förmodligen mindre kul för huvudpersonen i händelsen, men hoppas det gick bra för honom! Sen så blev jag i alla fall upphämtad av älsklingen och då for vi först hem till honom och hämtade upp lite saker och därefter for vi till mig där vi var resten av kvällen. Vi åt pizza och sen blev det endel tv tittande och tårtätande osv. Inte helt fel! Fick verkligen en jätte jätte jätte bra födelsedag! Tack för alla Grattis och kramar under dagen!


Idag vaknade jag upp bervid älsklingen. Alltid lika mysigt :].  Vi låg och såg lite på tv och sånt innan vi gjorde oss klara. Sedan fick jag skjuts av älsklingen min till mormor och morfar och bakade lite maränger och sitter jag här hemma i alla fall och lyssnar på en massa musik och sånt. Ikväll ska jag vara med Malin. Det kommer bli toppen! Vi ska göra en "ta hand om oss själva kväll(misstolka inte hah), med ansiktsmask och sånt. Kan inte bli annat än toppen! Nej men vi hörs senare allihopa! Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0