Stockholm

Torsdag: Somnade två och klockan 4 ringde klockan så då var det bara att pallra sig upp och göra sig klar, för att inte missa flyget. Resan dit gick ändå rätt bra och jag fick inte så ont i öronen som jag brukar, så det var skönt. Under resten av torsdagen gjorde jag och Edde ingenting speciellt utan tog det bara lugnt och umgicks lite med hans mormor och Kjell. Eller vi började med att lägga oss i sängen och sova ett x antal timmar, men sen så umgicks vi.

Fredag: Då ringde klockan vid 8 och vi klev upp och gjorde oss klara för en heldag på stranden. Vid halv 10 tog vi tunnelbanan och var inne i stan vid tio. Där strosade vi runt, handlade, fikade och åt mat. Inte helt fel! Vi åkte väl hem där vid halv 8-tiden. Det var ju kultur vecka där i veckan, så de hade artister osv där, som vi hade funderat på aat gå och se. Lorentz m. Zakarias uppträdde under fredagen, men vi var alldels för trötta för att orka fara dit så det struntade vi i.



Lördag: Även den här dagen ställde vi klockan rätt tidigt. Strax före tio begav vi oss ner till tunnelbanan för att ta oss till Kista köpcentrum. Trots att vi var tvugna att byta tunnelbana gick det riktigt bra. Fick ett sms från Johanna där det stod ungefär såhär " Låt Edvard ta hand om tunnelbanan. Du vet sen sist" Och då var det så att för lite mer än ett år sedan var jag Johanna och hela bolliskola gruppen nere i stockholm. Jag och johanna skulle ta tunnelbanan sent på kvällen tillbaka till där vi bodde men hamnade på andra sidan stan hehe. Ja, men det var lite kortfattat. Det blev i alla fall en del shopping i köpcentret också och riktigt god mat. Sedan skyndade vi oss hem en timme och därefter bar det direkt av till Gröna Lund där vi var resten av kvällen. Det var sommarkrysset då också så att vi fick so musik i bakgrunden. Vi satte oss inte ner och såg på hela eftersom att då skulle man måsta sitta där en timme och fick inte gå därifrån. Vi åkte nog det mesta och vi vågade oss på både fritt fall och insane. Duktigt! Vid tolvtiden bar det hemåt igen med tunnelbanan.



Söndag: Den här dagen blev det en sväng förbi Ikea, en stor godisaffär med 500 sorters godis och sedan en sväng in i gamla stan och en sväng mitt inne i stan. Vi hann med rätt mycket! Det var jättemysigt att gå runt i gamla stan, men det var nästan bara turister och massor med turister från andra länder. Det slutade med att vi gick och satte oss vid varttnet och bara myste i solen med en kopp kaffe (Edde tog en smothie hehe). Inne i stan hittade vi inte så mycket och affärerna stängde rätt snabbt så vi hann inte springa där speciellt länge.. På kvällen sågs det filmer och sånt.



Måndag: Vi ställde klockan riktigt tidigt, gick upp och gjorde oss klara och därefter bar det in till stan en snabbis. Sedan hämtade vi våra saker och tog tunnelbanan till Brommaplan där min faster hämtade upp oss och så bodde vi hos dem en natt. Vi fick jordgubbar med glass direkt vi kom dit och så spelade vi lite kort med mina kusiner. Mot kvällen bjöd de ut oss på en jättefin restaurang med riktigt god mat. För min del blev det någon form av oxfilé i alla fall. Sedan blev det tv och sova.

Tisdag: Våran sista dag i Stockholm. Det blev att sova ut till halv 10. Skönt! Sedan gjorde vi oss klara och begav oss bort och bowlade. När vi kom tillbaka spelade vi kort, tv-spel, såg på tv och åt jättegod middag. Vid 9-tiden gick planet hem. Har haft det riktigt roligt i stockholm!


Har MASSOR med fler bilder, men det här får räcka för tillfället. Kommer nog upp fler inom kort. Shopping kan jag också lägga upp senare.

Igår följde jag med familjen till Umeå och däreför jag inte har skrivit något igår. Ser fram emot allt jag måste göra idag som klippa gräset, packa upp väskan och städa mitt rum.. Ikväll ska jag träffa Johanna och Malin♥ Längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0