Remember what you told me

En liten sammanfattning av helgen..

Fredag: Slutade 10. Lov! Sedan gick jag och några från klassen på dallas och åt. Därefter hängde jag med en massa härligt folk på stan. Och så gick jag Johanna, Ewe och Linnea och fikade. Mums! Det var verkligen jätteroligt att träffa allt härligt folk! Gick på stan till cirka 5 och då komme Eddies mamma o tore och skjutsade hem oss till mig. På kvällen hängde vi med min familj, mormor,morfar, farmor och farfar ut på Tatung och åt. Det var sjukt gott! Till efterrätt fick jag någon friterad banan och tro det eller ej men det var faktiskt gott! =) Därefter sov Eddi över här.

Lördag: Vaknade runt tio någon gång. Gjorde oss klara och sedan kom allihopa hit och så har vi firat min lillebror, ätit smörgåstårta, vanlig tårta, en massa fika och sånt. Lyckades även få edvard att spela rockband efter att ha tjatar väldigt länge :$ Nu har vi precis sett film, män som hatar kvinnor. Sjukt bra film! Längtar redan till imorgon för att se fortsättningen och därefter sista filmen!  :) På en stund funderar vi på att bada eller att gå ut och gå. Blir nog bra de.

Söndag: Ingen aning, kanske packa ihop lite saker eftersom att ungefär mitt på dagen så ska jag följa med Edvard till hans pappa i södra kusfors och så stannar vi där tills på tisdag. Får väl se vad vi hittar på där. Det blir nog förmodligen lite skoter, att se filmer osv.. Ja men det blir nog bra! Blir nog ingen uppdatering när jag är där i alla fall utan ni får nog klara er hehe.



Kommentarer
Postat av: wing

sööta!!:)

hallå hör av dig under lovet nångång fridislidii

2009-12-20 @ 15:43:05
URL: http://wingzhou.blogg.se/
Postat av: Anonym

SÖTISAR! (L)

2009-12-21 @ 00:49:59
URL: http://elinstownih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0